Despre noi

Rainbow Plast - ProductieMOBILIER URBAN ECOLOGIC DIN PLASTIC RECICLAT, PENTRU O VIAȚA MAI BUNA!

Societatea Rainbow Company ECO fabrica si comercializeaza o gama foarte larga de piese de mobilier si utilari de locuri de joaca pentru copii, care sunt realizate din plastic provenit din reciclare.
Desigur, exista foarte multe companii care produc mobilier urban, insa noi promovam conceptul si fabricația de mobilier fabricat din plastic reciclat si nu doar atat, inovam permanent modele noi care infrumuseteaza si înnobilează mediul înconjurator, durează decenii si au cel mai bun raport calitate/ pret/ durata de existența in condiții excepționale.

Prin ce se detaseaza Rainbow Company ECO?

– ne-am implicat la acțiuni de protejarea mediului si dezvoltarea conceptului de viața ecologică pe domeniul nostru si cele conexe;
– participam activ la introducerea pe piața românească a produselor ecologice si militam necontenit pentru aplicarea conceptului de “achizitii verzi” care au menirea de a îmbunătăți condițiile de mediu, de a responsabiliza pe cei implicați in achizitii si in același timp de a cheltui eficient sumele alocate pentru achizitii, oferind produse cu o durata de viața îndelungata, cu costuri minime pentru intreținerea lor (mai precis, fara nici un fel de costuri).
– suntem dinamici, inovativi si lideri de piața pe segmentul mobilierului produs din plastic obținut din reciclare;
– avem o prezenta la nivel național cu produsele noastre;
– am dezvoltat o unitate de producție, depozitare si de prezentare de peste 4000 mp, situată in imediata apropiere a Bucureștiului, la intrarea in Bragadiru, Ilfov;
– deținem o unitate de producție modernă, cu o activitate agrementata ISO 9001 si concepem modele elegante si durabile, cu aportul unui arhitect specializat in domeniul mobilierului;
– avem o gama foarte larga, de peste 300 de modele de piese de mobilier urmând, stradal, de grădini si parcuri, precum si elemente specifice amenajarilor pentru activitatea  de creștere, adapostire si antrenare a cailor;
– avem plăcerea de a va invita sa admirați si sa alegeți ceea ce va place cel mai mult dintre produsele noastre ecologice, care sunt expuse intr-un show-room exterior, in suprafata de peste 1000 mp

PRODUCTIE

RAINBOW COMPANY ECO a dezvoltat o unitate de producție modernă, pe o suprafata de 1800 mp, unde îsi desfășoară activitatea echipe de  tamplari profesioniști, cu experiența, coordonați de către un inginer de producție, care asigura realizarea produselor cu rezistenta, finisări si calitate deosebita.
Aceasta unitate productiva este dotata cu circular cu anvergura mare si cu debitare 3D, utilaj de debitare simultana la doua capete, cu fixare pneumatica (lungime 6 m), bormasini de banc, freze, pantograf, precum si toată gama de scule profesionale de mana, electrice si pneumatice.
In vederea asigurării unei productivitati ridicate, cursivitatii si diversificării producției, precum si pentru satisfacerea termenelor scurte de predare către clienti, avem permanent un stoc de materii prime (profile din plastic reciclat in întreaga gama de 7 culori) de minim 250.000 kg.

DESIGN SI PROIECTARE

Consideram ca dobândirea armoniei este ceea ne integrează si ne face un trai mai bun; ca atare, inca din 2007, de la debutul activității de producție de mobilier ecologic urban, stradal, de parcuri si de gradini, având in spate experiența celor 10 ani dobândită in fabricarea tâmplăriei din lemn, PVC, aluminiu, precum si a peretilor cortina, am continuat sa inovam, pentru atingerea armoniei.
Atingerea armoniei in acest domeniu presupune a crea un design integrator, sa identificam si sa promovam formele, culorile, dimensiunile si proporțiile care sa ne facă plăcere, sa ne stimuleze dorința de a trai frumos; aceasta este menirea departamentului de design, coordonat de un arhitect specializat in mobilier, care inoveaza, oferă suport proiectelor inițiate de către noi, sau de către clienții nostri, personalizandu-le produsele.
Departamentul proiectare-design, in conexiune directa cu cel de producție si cu cel comercial va oferă suportul expertizei lor pentru adoptarea solutiilor optime, dpdv estetic, peisagistic, arhitectural, ergonomic, dar si de rentabilitate a invetitiei Dvs in mobilierul de exterior.

UNITATE PROTEJATA

Intr-o piata concurentiala dorim sa ne detasam prin solicitudine, seriozitate, respect si calitate.
Clientii nostri beneficiaza de facilitatile legii 448 / 2006 datorita faptului ca suntem Unitate protejata.

Conform legii 448/2006 art 77, toate institutiile si firmele private care au peste 50 de angajati au obligatia sa angajeze persoane cu handicap in procent de 4% din totalul personalului. Cei care nu angajeaza pot opta pentru indeplinirea uneia din urmatoarele doua obligatii:
1. Sa plateasca lunar la bugetul de stat o suma egala cu jumatate din salariul minim brut pe economie pentru fiecare post pe care ar fi trebuit sa angajeze si nu au facut-o.
2. Sau sa achizitioneze bunuri si servicii de la unitati protejate autorizate.

SPECIALISTI IN AMENAJARI EXTERIOARE

Mobilier urban, mobilier stradal si amenajari exterioare…Domeniile unde Rainbow Company ECO este lider de piata…De ce spunem asta? Pentru ca avem cele mai bune produse atat din punct de vedere calitativ dar si din punct de vedere al pretului. Suntem seriosi si avem specialisti pentru a executa cele mai dificile proiecte din categoriile de produse mentionate mai sus. Pentru ca oferim cele mai vaste servicii de pe piata: transport, montaj, executie…

Dar mai bine concluzionati dumneavoastra…!