Bucuria unui picnic cu familia, sau cu prietenii, petrecerea timpului liber defasurandu-va activitatile recreative in aer liber, sau pur si simplu incantarea de a va relaxa in gradina dvs, este ceea ce va poate oferi ansamblul picnic. Suntem mandri de noi insine ca datorita muncii noastre, calitatii si designului va putem oferi aceste oportunitati de petrecere a timpului in mod placut, in natura.
Calitatea incontestabila a materialului pe care il folosim in producerea mobilierului de exterior nu va va dezamagi niciodata si nu va va solicita nici un fel de lucrari de intretinere, desi sunt expuse permanent conditiilor aggresive ale mediului exterior, in toate anotimpurile. Nu va fi niciodata necesar sa mutati mobilierul ecologic, fabricat din plastic reciclabil, in interior atunci cand vine iarna; acesta poate ramane acolo unde va place dvs sa se afle, pentru a va face viata mai placuta, an dupa an, pastrandu-si nealterate calitatile.
Aveti posibilitatea de a alege una dintre cele 6 culori de baza (gri, negru, maro, caramiziu, verde, bej), fie o combinatie de doua sau mai multe culori dintre acestea.
Raportul calitate/pret/durata de viata a acestui produs este imbatabil si il recomanda ca fiind achizitia ideala pentru a va satisface placerea de a va bucura de prezenta dvs in aer liber, cu investitia cea mai potrivita.
Materialul reciclat este innobilat cu stabilizatori UV de cea mai inalta calitate, pentru a asigura o inalta performanta impotriva actiunii de degradare pe care o pot avea radiatiile ultraviolet asupra mobilierului de exterior.
Fabricarea acestui produs presupune reciclarea a nu mai putin de 97 kg de recipient din plastic (pet-uri), care altfel ar putea dainui pe spatiile verzi si pe lacurile si raurile unde va petreceti timpul liber.
Achizitionand si folosind acest produs, evitati taierea padurilor ara rost, protejati natura de desurile din plastic ce sunt greu degradabile in mod natural (peste 200 de ani) si investiti in mod efficient intrun produs a carui durata de viata este… O VIATA!
NUMAI DVS PUTETI FACE CA RECICLAREA SA DEVINA O REALITATE CU EFECTE REALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *