Întregul nostru mobilier ecologic este prietenos cu mediul înconjurator, asa încât optând pentru achiziția băncii cu spatar TISMANA va asigurati de faptul ca ati investit inteligent, întrucât bancile fabricate din plastic provenit din reciclare au cel mai bun raport calitate/ pret/ durata de viața/ costuri de întretinere. Fireste ca si banca cu spatar TISMANA păstrează aceste însușiri, fiind apta de a fi utilizată in condiții excelente pe o durata foarte îndelungata de timp, de peste 25 de ani.
Banca cu spatar TISMANA are forme placute si culori care se armonizeaza cu mediul in care sunt amplasate. Indiferent ca sunt monocolore, sau bicolore, gama larga de culori in care producem banca cu spatar TISMANA (gri, negru, maro, caramiziu, verde, sau bej) va satisface cu siguranță toate gusturile.
Fireste ca in afara aspectului plăcut al băncii TISMANA, nu am neglijat nici calitatea de antivandalism, precum si rezistența incontestabila la intemperiile naturale. Este important de știut faptul ca banca cu spatar TISMANA nu va trebui vopsita niciodată si va arata la fel ca in ziua in care ati amplasat-o in parcul, curtea școlii, sau gradina Dvs.
Deși pare a fi fabricata din lemn, banca cu spatar TISMANA e produsă din plastic reciclat nu va putrezi niciodată.
Producem banca cu spatar TISMANA in mai multe variante, cu lungimi de 1,5m 2 m si 3 m; la solicitarea clientului putem oferi si banca cu spatar TISMANA cu rigle cu armatura din otel incastrata in interiorul riglelor, pentru a le spori rezistenta la incovoiere.
Banca cu spatar TISMANA este fabricata cu picioare monolit, produse tot din plastic 100% reciclat, cu un aspect arhitectural plăcut si cu o robustete si rezistenta incontestabila.
Daca vreți sa aflați mai multe lucruri despre mobilierul nostru ecologic pentru parcuri, grădini, parcări si locuri de odihna, contactati acum pe unul dintre specialiștii nosti, care vor fi încantați sa va impartaseasca multe dintre secretele de invidiat ale produselor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *