• Banci pentru parcuri

In cazul in care sunteți in căutarea unei banci robuste, suple, estetice, cu un raport calitate/pret/ durata de viața imbatabil, atunci selectand banca cu spatar NADLAC ati facut deja cea mai buna alegere. Desigur, aproape toti producătorii de mobilier de exterior abundă cu superlativele atunci cand îsi prezintă produsele; dar, cati dintre ei va pot acorda o garantie de 15 ani pentru materialul din care este fabricata o banca destinată sa reziste in mediul exterior auster? Noi va asiguram ca pe decursul a peste 25 de ani de folosință a bancii cu spatar NADLAC nu veți fi obligați sa cheltuiți nici un ban pentru intreținerea acesteia.
Ei bine, banca cu spatar NADLAC va satisface toate exigentele Dvs si indiferent de faptul ca este gri, neagă, maro, verde, sau bej, va rămâne neafectata de diferentele de temperatura, de gradul de umiditate, sau de radiatiile ultraviolete la care este expusă. In cazul in care fiind amplasată intr-o zona publica, dupa cum știți poate fi expusă actelor artistice de gen graffiti, ceea ce ar putea afecta aspectul îngrijit al arealului in care se afla; in cazul in care banca cu spatar NADLAC ar fi fost fabricata din materiale clasice (lemn, metal) aceasta ar trebui revopsita , ceea ce ar presupune costuri suplimentare. In cazul băncii cu spatar NADLAC, daca doriți sa remediati aceasta situație, este suficient sa spălați banca cu spatar NADLAC cu un jet de apa sub presiune simea va redobândi aspectul inițial.
Banca cu spatar NADLAC este produsă la mai multe lungimi, de 1,6m 1,8m sau de 2m, beneficiind de un set de picioare monolit, cu o arcada inferioară, avand o rezistenta foarte mare si un aspect modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *