• Banci pentru parcuri seria SIGHISOARA - 1
  • Banci pentru parcuri seria NUCET 1
  • Banci pentru parcuri

Unul dintre produsele noastre cele mai populare este banca pentru parcuri. Modele pot fi clasice, sau modern, cu rigle robust, din material masiv, cu grosimi de la 3 pana la 6 cm grosime, fabricate din material plastic reciclate si innobilate cu stabilizatori UV de cea mai inalta calitate, pentru a asigura o inalta performanta impotriva actiunii de degradare pe care o pot avea radiatiile ultraviolet asupra mobilierului de exterior. Elementele de fixare sunt zincate, sau nichelate, ceea ce le confera o durata de viata indelungata, fara a fi necesara intretinerea lor.
Bancile pentru parcuri se pot produce intruna dintre cele 6 culori de baza (gri, negru, maro, caramiziu, verde, bej), fie o combinatie de doua sau mai multe culori dintre acestea.
Raportul calitate/pret/durata de viata a acestui produs este imbatabil si il recomanda ca fiind achizitia ideala pentru a va satisface placerea de a va bucura de prezenta dvs in aer liber, cu investitia cea mai potrivita.
Acest model de banca se poate fabrica atat cu spatar, cat si fara spatar.
Achizitionand si folosind aceasta banca pentru parcuri, evitati taierea padurilor ara rost, protejati natura de desurile din plastic ce sunt greu degradabile in mod natural (peste 200 de ani) si investiti in mod eficient intrun produs a carui durata de viata este… O VIATA!
NUMAI DVS PUTETI FACE CA RECICLAREA SA DEVINA O REALITATE CU EFECTE REALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *