• Banci pentru parcuri seria NUCET 1

Desi gama noastră de banci pentru parcuri este deosebit de vasta, nici banca cu spatar NUCET nu face nota discordanta si este concepută pentru a face fata condițiilor agresive ale mediului exterior.

Rezistand la temperaturi intre minus 40 si plus 70 de grade Celsius, banca cu spatar NUCET își va păstra neafectate insușirile sale. Concepută pentru a face fata unui grad de folosință extraordinar de mare, amplasată intr-un parc public, este recomandata deoarece are reale calități antivandalism, fiind fabricata din plastic provenit din reciclarea PET-urilor. Banca cu spatar NUCET se produce intr-o gama variata de culori; ea poate fi monocolora, sau bicoloră, in functie de solicitarea clientului.

Culorile de baza in care se produce banca cu spatar NUCET sunt: gri, negru, maro, verde si bej. Banca cu spatar NUCET beneficiază de picioare deosebit de robuste, de tip monolit, care conferă siguranță si încredere.
Nu uitati:
Achiziția bancii cu spatar NUCET va scuteste de orice alte costuri suplimentare, in sensul ca nu va trebui sa o chituiți, sa o vopsiti, sau sa o lacuiti, pentru a o,păstra asa cum arata in prima zi, așadar nu ezitați, ati facut o alegere foarte buna.

 

Vezi alte detalii

Retele sociale – Rainbow Plast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *