CAPACE PENTRU CANALIZARE – SISTEMUL ECO DE ACOPERIRE A CANALELOR

Gama de produse ecologice RAINBOWPLAST nu se limitează doar la mobilierul urban, stradal, de gradini, sau al locurilor de joaca pentru copii si a terenurilor sportive.
Gratie calitãtile de exceptie ale materialelor plastice de înalta calitate folosite (care provin din reciclarea ambalajelor uzate produse pentru ambalajele industriei alimentare), produsele rainbowplast s-au extins si in zona de interes industrial.
Unul dintre produsele aparent banale, insa deosebit de necesare si in același timp care solicita nenumărate calitati, este sistemul de acoperire pentru canalele de cabluri.
Toate Stațiile de transformare si de distribuire a energiei electrice se confrunta cu necesitatea de a acoperi canalele cu cabluri electrice in asa fel încât sa fie foarte bine protejate, insa sa permită in același timp si un acces facil (pentru cazul interventiilor, sau a modificărilor impuse de majorarea puterii electrice administrate).
Datorita faptului ca aceste canale se situează in exterior, ele trebuie sa corespundă dpdv al rezistentei la factorii agresivi de mediu (intemperii, diferente mari de temperatura de la un sezon la altul, expunerea la razele solare ultraviolete, umiditate sporită, etc; pe lângă aceste Cerințe destul de dificil de îndeplinit, in condițiile in care se urmărește in mod constant si un cost diminuat pentru operațiunile de mentenanta ale acestor capace, o problema in plus in alegere acestui delicat produs industrial o constituie calitatea impusă de a fi un material dielectric, foarte bun izolator.
Iată din ce motive consideram ca acest aparent banal produs, dar care se impune sa răspundă unor cerințe multiple si dificil de atins de catre un material, se întruchipează in mod fericit in sistemul de acoperire cu capace ECO rainbowplast produse din plastic reciclat.
Capace pentru canalizare ECO din plastic reciclat – răspund cu brio tuturor acestor deziderate: nu putrezesc, nu oxideaza, nu crapa, nu sunt bune conducătoare de electricitate si nu necesita nici un fel de operatiuni de întretinere (vopsire, lacuire, etc).
Capacele ECO de acoperire a canalelor au pe suprafata exterioara striatiuni, care le conferă calitatea de a fi antiderapante, ca atare ele pot fi folosite si pentru circularea personalului care deserveste unitatea respectiva.
Materialul plastic obtinut din reciclare, din care sunt produse capacele de canal ECO, multumita calitatilor extraordinare pe care le au, beneficiază de o garantie de 15 ani, in condițiile in care sunt menite sa stea in mediul exterior; este fara tăgadă faptul ca aceste capace de canal ECO sunt alegerea ideala, mai ales datorita faptului ca nu vor necesita niciodată lucrari de mentenanta (care sunt costisitoare) pe întreaga lor durata de viața, care este de câteva decenii.
Capacele de canal ECO rainbowplast pot fi utilizate atat in realizarea de proiecte noi, cat si pentru renovarea (înlocuirea) celor uzate, deteriorate, care sunt din beton erodat, din lemn putrezit, sau alte tipuri de materiale.

SISTEME DE CANALIZARE – Calitati si detalii tehnice

Capacele de canal ECO RAINBOWPLAST pot avea dimensiunea de 40 cm x 200 cm, cu o grosime care variază de la 4,5 cm, pana la 10 cm; ele pot fi ranforsate in interior cu armatura din otel, situație in care greutatea aprox a unui asemenea capac ajunge la 48 kg/ m.p.

Domeniile principale de utilizare ale acestor modele de capace pentru canalizare ECO RAINBOWPLAST sunt:
– acoperirea traseelor de cabluri in Stațiile de transformare;
– in locatiile unde sunt folosite cai de rulare pe sine;
– pentru placarea zonelor de lucru (santiere, zone cu utilaje, etc);
– pentru acoperirea suprafetelor podurilor, podetelor, etc;
– pentru realizarea cailor de acces in zone cu grad mare de umiditate.

Avantajele incontestabile, care recomanda capace pentru canalizare ECO RAINBOWPLAST sunt:
– adaptarea acestora facila la lucrările existente (in functie de cotele concrete);
– au o suprafata pe care se poate merge, sau rula cu utilaje pe roti, cu calitati antiderapante, incadrandu-se in clasa  R10-V4, DIN 51130;
– sunt foarte usor de manipulat;
– deosebit de rezistente (datorita ranforsarii interioare cu otel);
-nu contaminează solul, nefiind toxic;
– este dielectric;
– permit realizarea de trasee curbate, sau cu forme geometrice specifice.

Nu uitati ca pe lângă faptul ca ati gasit in capacul ECO RAINBOWPLAST produsul ideal de care aveți nevoie si ca are cel mai bun raport pret/ calitate/ garantie/ durata de viața, achizitionandu-l participați activ la reintroducerea in circuitul economic al plasticului reciclat, act de responsabilitate sociala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *