Menite sa largeasca si sa diferențieze gama produselor ecologice realizate din plastic reciclat, destinate pavarii, oferă posibilitatea de a amenaja foarte facil si in timp deosebit de scurt a zonelor verzi.
Aplicațiile pentru care soluția ideala este utilizarea dalelor ECO hexagonale din plastic reciclat sunt multiple:
– pavarea zonelor pietonale;
– pavarea aleilor din interiorul cimitirelor;
– pavarea zonelor destinate depozitarilor;
– pavarea magazinelor descoperite pentru vânzarea plantelor;
– pavarea aleilor din grădinile rezidențiale, etc.
Spre deosebire de produsele similare din materiale clasice (lemn, beton, gresie, piatra) montajul dalelor ECO hexagonale poate fi facut fara utilizarea de adezivi, fara a fi necesară intervenția specializată (diminuind astfel in mod substantial costurile), putând fi utilizată imediat ce a fost aplicată.
In ceea ce privește rezistenta dalelor ECO hexagonale, gratie materialului plastic de înalta calitate, obtinut din reciclarea ambalajelor din industria alimentara (dupa folosință lor initiala) va uimi prin durata lor de viața foarte îndelungata, de decenii.
Dalele ECO hexagonale din plastic reciclat nu putrezesc, nu oxideaza, nu se faramiteaza, nu produc praf prin erodare si nici nu necesita operatiuni de întretinere, deși sunt dispuse in exterior, supuse acțiunii intemperiilor, factorilor atmosferici, precum si in contact direct cu umiditatea.
Dalele ECO hexagonale din plastic reciclat din gama rainbowplast sunt concepute cu un sistem integrat de interconectare, ceea ce face posibil montajul chiar si de catre persoane nespecializate, obtinandu-se la finalul montajului un covor monocolor, sau bicromatic.
Dalele ECO hexagonale sunt produse in doua culori, gri si maro, având forma hexagonala, cu grosimea de 4 cm si o greutate de 1,7 kg/buc; hexagonul se înscrie intr-un cerc cu diagonala de 46 cm.
Datorita formei, greutatii mici, usurintei de montare, dalele ECO hexagonale sunt ideale pentru realizarea zonelor de trecere create ad-hoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *