Dupa mulți ani de cercetări științifice, încercări si experimente, precum si dupa ce au trecut deja testul real al timpului, iată ca in sfârșit aveți posibilitatea sa va bucurati si Dvs de avantajele “achizitiei verzi” si aceasta nu este doar o afirmatie “la moda”, ci o certitudine cu efecte.
Jardiniera ECO SERIA BRASOV este fabricata de către noi din material plastic provenit din reciclarea ambalajelor din industria alimentara (PET-uri, caserole, folii, etc); astfel am creat șansa ca in loc sa suferim de un peisaj sumbru al zonelor civilizate in care trăim, infestate cu pungi din plastic si PET-uri, care sunt purtate de vânt pretutindeni, sa ne bucurăm de prezenta produselor din gama Rainbowplast.
Jardiniera ECO SERIA BRASOV este deosebit de rezistenta la toate intemperiile naturii, nu putrezeste, nu crapa, este impermeabila, rezista la ciclurile inghet/dezghet, nu este atacată de către carii, sau alte insecte si nu trebuie sa fie vopsita niciodată.
Jardiniera ECO SERIA BRASOV este deosebit de elegantă si modernă prin alura sa, având mai multe tipodimensiuni standard, cu latura de 45 cm, 90 cm si 120 cm (mega)  si o înălțime de 52 cm. Jardiniera ECO SERIA BRASOV este deosebit de robusta, având greutatea de la 48, pana la 88 kg, in functie de dimensiune.
Jardiniera ECO SERIA BRASOV se produce in variante coloristice multiple, monocroma (gri, negru, maro, verde, sau bej) , sau bicoloră (ex: bej si maro, bej si negru, gri si negru, etc).
Va multumim ca alegând Jardiniera ECO SERIA BRASOV apreciati eforturile noastre de a produce ecologic si in acest fel contribuiți si Dvs la protejarea naturii, precum si la gestionarea inteligenta a deșeurilor din plastic, oferind o noua șansa maselor plastice de înalta calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *