• Jardiniere

Faptul ca v-ati oprit atenția asupra modelelor de jardiniere de exterior ECO seria ALEXANDRIA ne întărește convingerea ca am conceput si am fabricat un obiect de folosință îndelungata de o calitate deosebita. Desigur, întreaga noastră gama de produse ecologice rainbowplast, realizate din plastic obținut din reciclarea PET-urilor, raspunde tuturor exigentelor Dvs. Realizată din profile masive, robuste, colorate in masa, jardiniera ECO seria ALEXANDRIA fie ca este dispusă in parc, in curte, in gradina publica, sau privată, sau in locurile de odihna si parcare ale drumurilor naționale, va dăinui timp de decenii, nefiind afectată de condițiile de mediu. Jardiniera ECO seria ALEXANDRIA este una dintre alegerile ideale, deoarece nu va fi necesar sa o mutati pe timpul sezonului rece in locuri speciale de depozitare pentru ca jardiniera ECO seria ALEXANDRIA nu putrezeste, nu mucegãieste, nu crapa, fiind impermeabila si nefiind afectată de razele ultraviolete, care sunt atat de devastatoare atunci cand actioneaza timp îndelungat asupra materialelor.
Așadar jardiniera ECO seria ALEXANDRIA nu va necesita niciodată sa fie renovata (prin operațiuni si materiale pentru slefuire, chituire, grunduire, vopsire, tratare cu substanțe antiputrefactie, sau anticarii) si cu toate acestea, va arata la fel de bine dupa decenii, ca in prima zi de la achiziție.
Fabricam jardiniera ECO  din seria ALEXANDRIA in culorile negru, gri, maro, verde si bej, fie monocrome, fie bicolore ( negru cu gri, negru cu bej, negru cu verde, maro cu bej, etc)
Producem jardiniera ECO seria ALEXANDRIA la dimensiunile 62 x 62x 60 cm, aceasta având greutatea de 56 kg, fiind deosebit de robusta.
La solicitarea expresa a Dvs va putem realiza jardiniera ECO seria ALEXANDRIA si la dimensiunile dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *