Sistemele de pavaje din gama RAINBOWPLAST sunt produse din mase plastice de foarte înalta calitate, asa cum v-am obișnuit deja, care provin din produsele uzate ale ambalajelor industriei alimentare (cu preponderenta a PET-urilor, binecunoscute prin omniprezenta lor, infestand zonele de agrement).
Pasajele efectuate cu pavelele ECO din plastic reciclat au convins de multă vreme prin câteva calitati care le distins fata de celelalte alternative, fiind foarte usoare, usor de manevrat la montaj si foarte rezistente. De aici rezida avantajele decisive care determina ca alegerea pavelelor ECO din plastic reciclat sa fie in topul celor ce fac asemenea amenajari:
– mari suprafete pot fi acoperite in timp foarte scurt;
– eficienta sporită la transport si manipulare, datorita greutatii reduse;
– lipsa necesitatii de a folosi utilaje grele, care uneori nu pot accede in zonele de lucru, deoarece ar putea compromite amenajările limitrofe;
– pot fi mutate si refolosite cu usurinta in situația in care se redefinește spațiul in care au fost amplasate, fara a necesita utilaje grele (ca in cazul platformelor betonate), cu costuri minime si timp redus.
Pavelele ECO din plastic reciclat, cunoaște pentru gazon au o grosime de 8 cm, cu dimensiuni de 40cm x60 cm, fiind concepute cu un sistem implicit de interconectare, ceea ce face montajul deosebit de facil, fara a necesita șuruburi, coliere, sau orice alte dispozitive suplimentare de conectare.
Pavelele ECO din plastic reciclat sunt foarte robuste, rezistente la trafic greu (gratie calitati materialului, cat si a structurii de tip fagure), având omgreutate de aprox 9 kg/buc.
Pavelele ECO din plastic reciclat sunt produse la culoarea gri, confundandu-se cu usurinta cu cele din beton, insa având avantajul de a nu se deteriora la acțiunea neiertatoare a ciclurilor repetate de inghet/dezghet, in prezenta umidității de la precipitații (ploaie, sau ninsoare).

Pavelele ECO din plastic reciclat cu fante pentru gazon pot fi folosite in scopuri multiple, cum ar fi:
– amenajarea spațiilor pentru parcare, menținându-se si spațiul verde, in același timp;
– realizarea unor cai de acces si drumuri;
– stabilizarea unor zone cu sol umed;
– pavarea zonelor industriale;
– pavarea curților;
– amenajarea zonelor destinate recreerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *