Factor de apreciere al nivelului de civilizație, cosul de gunoi ECO pentru parcuri este expus permanent atat intemperiilor naturii, cat si posibilelor acțiuni vandalice. Aproape toate materialele din care sunt produse coșurile de gunoi pentru parcuri sunt vulnerabile fie la unul, fie la altul, fie la ambii factori amintiti; cu toate acestea, iată ca exista in sfârșit si un material “miraculos” care nu numai ca rezista ambelor categorii de factori de vulnerabilitate, dar in plus mai este si unul ecologic.
Asa cum ati intuit deja, este vorba despre materialele plastice de înalta calitate, provenite din reciclarea ambalajelor uzate, din industria alimentara.
Coșurile de gunoi ECO pentru parcuri au privilegiul de a fi produse din mase plastice reciclate, ceea ce ii conferă calitati deosebite; fie ca sta in soare, in ploaie, sau zăpada, cosul de gunoi ECO pentru parcuri nu va necesita niciodată operatiuni de mentenanta (asemeni celor produse din lemn, metal, sau chiar beton) păstrându-si insușirile initiale.
Toti administratorii parcurilor stiu foarte bine cu ce probleme se confrunta periodic, fiind imperios necesară renovarea (prin slefuire, chituire, grunduire, vopsire, sau lacuire), sau chiar înlocuire (partiala, sau totala); toate acestea implica alocarea de timp, forta de lucru si bani.

Din momentul achizitionarii cosului de gunoi ECO pentru parcuri, toate aceste griji si costuri si costuri suplimentare vor findevenit domeniul istoriei.
In gama de Cosuri de gunoi ECO pentru parcuri RAINBOWPLAST veți găsi cele mai rezistente, estetice si rentabile cosuri pe care le-ati folosit vreodată, pana acum.
Culorile in care producem coșurile de gunoi ECO pentru parcuri sunt gri, negru, verde, maro si bej, in forme rectangulare, curbe, de volum mic, mediu, sau mare, in functie de locul amplasării lor.
Ca atare, achiziționând coșurile de gunoi ECO pentru parcuri, nu numai ca ati investit cu maximum de eficienta, dar in plus ati sprijinit dezvoltarea Achizițiilor verzi, contribuind atat la protejarea naturii, cat si la reintroducerea in circuitul economic al maselor plastice reciclate si astfel aceste Cosuri vor acumula pet-urile care vor constitui materia prima pentru viitoarele Dvs Achizitii verzi.
Va felicitam pentru alegerea facuta si va multumim ca acționați responsabil fata de protecția mediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *