Jardiniera de exterior SUCEAVA

Jardiniere de exterior extrem de rezistente la vandalism si la intemperii. Jardiniere de exterior la comanda.

SKU: JAREXTSU Category:

Este cert ca cea mai mare problema pentru jardiniere este aceea ca ele se deteriorează destul de repede, datorită faptului ca prin natura destinații lor, sunt in contact direct si nemijlocit cu pământul si cu umiditatea extrema. Pentru a le putea păstra cu un aspect si cu o functionalitate rezonabila, dupa cum știți, este necesar sa cheltuiți timp si bani pentru mentenanță (slefuire, chituire, grunduire, vopsire/lacuire, etc).

Marea majoritate a materialelor din care sunt fabricate jardinierele (lemn, metal, argila, etc) au aceste probleme, dar iată ca gama de produse ecologice rainbowplast elimina definitiv aceste neajunsuri.
In mod firesc, va veți intreba cum este posibil ca jardiniera ECO SERIA SUCEAVA sa aibă o durata de viața de peste 30 de ani, fara a avea nevoie de nici un fel de operațiuni, sau materiale pentru întretinere.

Acest lucru a devenit posibil datorită faptului ca jardiniera ECO SERIA SUCEAVA , asemeni tuturor produselor din gama rainbowplast sunt fabricate din mase plastice de cea mai înalta calitate HDPE si LDPE, provenite din reciclarea PET-urilor.

Jardiniera ECO SERIA SUCEAVA nu putrezeste, nu mucegãieste, nu crapa, rezista la umiditate, este impermeabila, nu este afectată de razele ultraviolete si nici de către ciclurile repetate de inghet/dezghet la care poate fi supusa prin expunerea in mediul exterior.
Jardiniera ECO SERIA SUCEAVA este hexagonala, fabricata la următoarele dimensiuni: diametrul cercului circumscris 90 cm, inălțimea 45 cm, având o greutate de 60 kg.

Completand formularul de mai jos, un specialist de la Rainbow Plast va lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp.

 

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj